De la Caragiale la Neil Simon: Weekend cultural pentru gălățeni, la „Fani Tardini”

Distribuie articolul

Gălățenii sunt invitați să își petreacă sfârșitul de săptămână la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, unde vor putea să vizioneze trei spectacole diverse, fiecare explorând diferite fațete ale vieții.

Programul începe vineri, de la ora 19.00, cu monodrama „Un loc bun de muncă”. Scrisă și interpretată de Laurențiu Bobeică, piesa aduce în prim-plan teme precum depresia și abandonul familial. „Este un spectacol despre noi toți și despre provocările prin care trecem,” explică Laurențiu Bobeică.

Sâmbătă, tot de la ora 19.00, scena se va anima cu comedia „Desculț în parc” de Neil Simon. Regizată de Laura Moldovan, piesa promite râsete și reflecții despre relațiile de cuplu și provocările vieții de zi cu zi. „Este o comedie plină de umor și căldură umană, despre iubire, asumare și depășirea obstacolelor emoționale,” spune Laura Moldovan.

Duminică, de la ora 19.00, clasicul „O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale va încheia weekend-ul teatral. Piesa, regizată de conf. univ. dr. Radu Horghidan, este o producție a Universității „Dunărea de Jos” și a Teatrului Dramatic, aducând pe scenă umorul inconfundabil al lui Caragiale.


Distribuie articolul

You May Also Like