Cum ne influențează și ce schimbări MAJORE aduce ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ

Distribuie articolul

Peste 83% din populația globului va trece prin multe schimbări financiare și afective, generate de echinocțiul de toamnă de pe 22 septembrie.

Echinocțiul din punct de vedere astrologic

Echinocțiul este momentul în care ziua și noaptea sunt egale ca număr în ambele emisfere, Soarele aflându-se la mijlocul ecuatorului ceresc. 
În tradiţiile tuturor popoarelor, echinocţiul de toamnă este legat de încheierea muncilor agricole, de sărbătorirea recoltelor. Este un punct de cotitură pentru natură, când se iau ultimele recolte şi se sădesc seminţe pentru toamnă. 

Influența echinocțiului asupra stării de spirit

Echinocțiul este caracteristic începerii unui nou anotimp, tot el este asociat vieții (venirea primăverii semnifică naștere și viață) și morții (venirea toamnei înseamnă hibernare).
Potrivit sfatulparintilor.ro,  dacă vom fi atenți, vom constata că Terra însăși are nevoie de o perioadă de somn (Emisfera Nordică) de 6 luni, timp în care toți oamenii care vor fi sub influența acestor schimbări energetice vor căuta sensurile ascunse ale unor probleme, răspunsuri la întrebări, vor număra câștigurile etc.

Începând cu data de 22.09.2017, durata zilei începe să scadă, iar cea a nopților va crește, până la data de 21 decembrie, când va avea loc momentul solstițiului de iarnă.

Efectele echinocțiului se vor face simțite în special la nivel politic, militar, economic, al sănătății, relațional etc.
Vom avea parte de multe schimbări financiare, de aceea este recomandat să investiți bani în tot ceea ce este palpabil, în caz contrar puteți să simțiți pe propria piele efectele de ALBA NEAGRA aduse de acest tranzit pentru un an de zile.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns