Cu porțile închise! O ceremonie a Primăriei Galați este transmisă pe Facebook din cauza coronavirusului

Distribuie articolul

O ceremonie a Primăriei Galați se desfășoară fără spectatori din cauza COVID-19. Este vorba despre ceremonia de semnare a unui contract european. Evenimentul este transmis live pe Facebook.

Soluții moderne în vremuri de criză. Primăria Galați a decis să interzică participarea presei și a altor invitați la ceremonia de semnare a unui contract european privind achiziționarea a opt tramvaie noi. Asta din cauza măsurilor luate în criza provocată de COVID-19. Evenimentul începe la ora 10.00, la sediul Primăriei Galați și este transmis pe pagina de Facebook a primarului Ionuț Pucheanu.

„Vineri, 13 martie 2020, de la ora 10.00, va avea loc conferința de semnare a contractului de finanțare europeană privind achiziția celor 8 tramvaie noi. În contextul noilor măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, evenimentul va fi transmis pe pagina de Facebook a primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Galați”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like