Cristache s-a lăsat iară făzănit de socialiști!

Distribuie articolul

Nu știu cum reușește președintele PMP, Cătălin Cristache să pice mai mereu in postura Păcăliciului nealtoit dar probabil va reuși foarte curând să devină un caz aparte în politica locală.

În mandatul trecut, atunci pe când era în deputăție, a reușit performanta de a fi la putere dar și în opoziție în același timp. Și-a plasat vreo cinci cucoane în diverse funcții după intervenții la București, iar pe plan local îi ataca sârguincios tocmai pe cei ce-și dăduseră acordul pentru a primi sinecurile respective.

După alegerile de acum doi ani a reușit o vreme să-și păstreze damele pe posturi. O vreme. Inițial, ayatollahul Dan Nica îi promiseseră că PSD le va păstra chiar în funcții. Dar, n-a fost să fie.

Rând pe rând, toate au plecat spre casele lor. Ultima ispravă a fazanului nefăzănit suficient îl are în prim plan chiar pe el. S-a dus cu traista-n băț la PSD făcând mătănii să redevină șefuț la Registrul Auto Român (RAR), acolo unde a mai prășit cândva.

Nica, vulpoi de apă dulce, l-a ținut în stand by cu lingurița de șerbet până i-a dat decisiva. Cristache ar fi trebuit să știe că socialiștii n-au în obiceiurile lor apetența de a face cadouri.

La fel s-au fript cândva Genica Totolici sau Mihai Cadinoiu. S-au dat cu socialiștii pentru a-și păstra posturile și au sfârșit prin a-și căuta locuri de muncă. În consecință, PSD l-a fixat la șefia RAR pe omul lor, Corneliu Neagu. Cum era de așteptat, și Cătălin Cristache va pleca în căutare de job. Acum rămâne de văzut pe la ce porți va mai bate pentru că, aproape toate au cacătele ferecate…


Distribuie articolul

You May Also Like