Criminalul de la Caracal nu poate fi condamnat pe viață din cauza politicienilor care au masacrat legile justiției

Distribuie articolul

Avem ce am votat. Gașca de borfași care s-a cocoțat în fruntea țării a reușit să pună pe avarii sistemul de justiție, iar urmările se văd. La Caracal, de exemplu, două fete au murit, fără a primi ajutor de la un stat infestat de incompetență, ticăloșie și corupție. Mai grav este că bruta criminală de la Caracal nu poate fi pedepsită cu vârf și îndesat pentru că au avut grijă politicienii să schimbe legile.

Pe scurt, jigodia criminală are o grămadă de avantaje în raport cu legea. În primul rând, nu poate fi condamnată la închisoare pe viață pentru că are 60 de ani. În al doilea rând, poate beneficia de eliberare condiționată, după ce va ispăși o treime din pedeapsă, și de recursul compensatoriu aprobat în timpul guvernării PSD-ALDE. În al treilea rând, criminalului i se va scădea 20% din pedeapsă. 

Și mai revoltător este că politrucii s-au urcat pe cadavrul celor două fete ucise la Caracal ca să-i vadă poporul. Dacă președintele Iohannis și opoziția bagă bățul prin gard cât să latre băieții de la PSD, reprezentanții puterii se întrec în declarații mizerabile și uluitoare. Pentru că avem standarde, nu o să-i băgăm în seamă pe Tudorel și Iordache (noaptea ca hoții), dar trebuie să ne uităm în gura premierului.

Viorica Vasilica Dăncilă, fosta slugă a lui Liviu Dragnea, actuala șefă a lui Iordache, Nicolae și Nicolicea, s-a trezit vorbind despre nenorocirea de la Caracal. Ba că referendum, ba că măsuri dure, ba că nu se poate așa ceva. Ba se poate pentru că din 2016 vorbim mai mult despre justiție și despre hienele politice care îi dau târcoale.

Scursurile din politică i-au scos din minți pe români. Pe rețelele de socializare este recital, pe străzi se organizează marșuri. De asemenea, foști polițiști vorbesc despre „personajele fără minte din Parlament” care au masacrat procedurile în scop personal. Printre aceștia este și  Mihai Untaru, care a avut o intervenție la postul Digi24.

„Echipele operative de intervenție aveau inițiativă, puteau executa fără niciun fel de problemă orice fel de intervenție care punea viața unui individ în pericol, inclusiv pe vremea lui Ceaușescu. Numai că niște personaje fără minte, aflate în Parlament, în partide, au modificat Codul de procedură, au luat dreptul polițiștilor de intervenție, de liberă inițiativă și practic au strangulat procedurile de intervenție până la momentul în care să nu fie ei cumva deranjați acasă. Rezultatul? Asemenea situații de excepție, fiindcă genul acesta de situații naște monștri”, a spus Mihai Untaru la Digi24.

Și persoane care sunt în sistem se declară revoltate de tupeul politicienilor.

„Cei care au transformat țara într-un paradis al infractorilor sunt acum zguduiți de cât sunt infractorii de periculoși. Cei care au hăcuit legislația penală în folosul infractorilor sunt acum revoltați tocmai de vulnerabilitățile legislative. Cei care au ridicat infracțiunea la rang de demnitate publică sunt acum oripilați de ferocitatea infractorilor.

Incompetenții care au promovat incompetenți în cele mai importante funcții din stat sunt cei care au sărit primii să ceară demisii. Fix ăia sunt cei care ne vor cere încă o dată votul! Marș mă de aici!” a scris Traian Berbeceanu pe Facebook.

Am spus-o și o mai spunem: să nu uitați toate astea când vă duceți la vot!


Distribuie articolul

You May Also Like