Crimă la Brăila. Polițiștii îl caută pe criminalul care o lovit cu cuțitul un bărbat 

Distribuie articolul

Noaptea trecută, un bărbat a fost înjunghiat mortal pe o stradă din cartierul Brăilița. Este vorba despre o persoană de 41 de ani lovită cu un cuțit în torace. Surse din rândul anchetatorilor spun că cel puțin unul dintre agresori a fost găsit și dus la audieri, dar polițiștii îi caută și pe ceilalți suspecți.

Se pare că victima a fost atacată în plină stradă de trei bărbați, în urma unui scandal. Inițial polițiștii au fost chemați să aplaneze conflictul apărut într-o curte din cartierul brăilean. Echipajul de Poliție i-a amendat pe scandalagii pentru tulburarea ordinii publice, iar crima s-a produs în jurul orei 21.00, după plecarea oamenilor legii. Victima a fost urmărită pe stradă și, după ce a fost lovită cu cuțitul, a fost descoperită de pe un trotuar, în fața unei case, proprietarul fiind cel care a sunat la 112. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat decesul bărbatului la fața locului.

Polițiștii au un grup de suspecți și continuă cercetările și audierile. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru omor.


Distribuie articolul

You May Also Like