Copil de 5 ani căzut de la etajul 3!

Distribuie articolul

 

 

”A avut zile!”, spuneau vecinii și cei ce s-au strâns prin preajmă.

Copilul căzut de la etajul 3 al unui bloc de locuințe situat pe strada Regiment 11 Siret, direct pe trotuar, a scăpat cu viață și, după ce a primit îngrijiri medicale de la cadrele medicale din Ambulanță, a fost transportat la Spitalul de Pediatrie „Sf. Ioan”.

„Pe 16 ianuarie 2024, în jurul orei 18,50, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel SNUAU 112, referitor la faptul că un minor ar fi căzut de la fereastra unui apartament, situat la etajul al treilea al unui bloc de locuințe de pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galați.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, în timp ce se afla nesupravegheat în bucătăria apartamentului în care locuia cu mama sa, o femeie de 27 de ani, băiatul, în vârstă de cinci ani și șase luni, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier și ar fi căzut de la fereastră, pe trotuar.

Minorul a primit îngrijiri din partea echipajului medical sosit la fața locului și, ulterior, a fost transportat, în stare conștientă, la Spitalul de Urgență pentru Copii ”Sfântul Ioan” din Galați.

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată în comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție.

 


Distribuie articolul

You May Also Like