Copil de 10 ani, bătut cu biciul de rude

Distribuie articolul

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați, acum 3 zile, cu privire la faptul că un copil a fost agresat fizic în satul Jorăști.

Astfel, în jurul orei 13,30, un minor de 10 ani se afla pe un drum comunal și se îndrepta spre casă, iar în fața unei curți, a fost chemat de un bărbat de 30 de ani, să vină la el, spunându-i că va primi bani. În momentul în care copilul a ajuns în dreptul bărbatului, acesta l-ar fi apucat de mână și l-ar fi ținut. Apoi, un alt bărbat de 61 de ani a ieșit din acea casă și l-a lovit de mai multe ori cu un bici.

Prin urmare, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de lpsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.
Pe 14 mai, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore fața de cei doi. În urma unor cercetări făcute, s-a aflat că agresorii erau rude cu minorul, fiind vărul, respectiv nașul de botez. Totul s-a petrecut după ce copilul ar fi lovit un cal, proprietate a nașului, după cum spun rudele autorilor.

Când a ajuns ambulanța, pacientul avea multiple leziuni, contuzii și escoriații pe tot corpul. Prima dată a fost dus la Spitalul din Târgu Bujor, după care a fost transferat la Spitalul de Urgență Galați.
Cei doi au fost arestaţi preventiv 30 de zile la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.


Distribuie articolul

You May Also Like