Copiii Fundației Inimă de Copil au nevoie de ajutorul comunității pentru a pleca în tabără

Distribuie articolul

Copiii Fundației Inimă de Copil din Galați vor să meargă în tabără. Probabil, este prima vacanță din viața lor, dar visul este pe cale să se destrame. Deși cazarea în tabără a fost plătită, fundația gălățeană a rămas fără bani pentru a acoperi cheltuielile cu transportul.

Reprezentanții Fundației Inimă de Copil cer ajutorul comunității. 85 de copii sărmani, care se pregăteau să plece în vacanță la mare, ar putea rămâne acasă. Fundația a plătit cazarea la Eforie Sud, dar a rămas fără bani pentru transportul copiilor. Suma nu este foarte mare, așa că orice leu contează.

„AJUTOR! Avem nevoie de o soluție rapidă pentru transportul copiilor în tabere. Dragilor, cu siguranță când ați fost copii v-ați dorit să mergeți într-o tabără. Unii dintre voi ați reușit, alții poate nu. Noi ne-am propus să facem 100 de copii fericiți vara asta și să îi trimitem în taberele Inimă de Copil, la munte și la mare.  Chiar astăzi au plecat să se bucure de aerul curat de munte 15 copii de la Centrul de Recuperare Galați. Mai sunt 85 de suflete care așteaptă cu nerăbdare prima lor tabără. Am reușit să asigurăm cazarea, dar resursele financiare ne împiedică să asigurăm și transportul. Așa că, dragi prieteni, apelăm la ajutorul și bunătatea voastră. Cu gândul la copilărie vă rugăm să îi ajutați pe acești micuți să aibă o vară de neuitat. Suma necesară este de 11,700 lei. Dacă punem mână de la mână nici nu simțim financiar, dar vom simți sufletește. Următoarea serie de copii pleacă spre mare -Eforie Sud- luni, 8 iulie.

Dacă știți pe cineva care ne poate ajuta, care poate avea vreo soluție, vă rugăm să ne dați de știre. Apreciem dacă dați vestea și printre prietenii voștri, ne ajută mult!” (Fundația Inimă de Copil)


Distribuie articolul

You May Also Like