Consiliul Local se reunește pe 30 ianuarie. Află AICI de ce se întâlnesc consilierii locali

Distribuie articolul

Joi, 30 ianuarie, este programată ședința din luna ianuarie a Consiliului Local Galați. Consilierii locali au fost convocați ca să dezbată un număr mare de proiecte de hotărâre: pe ordinea de zi a ședinței sunt 37 de puncte, dar lista poate suferi modificări.

În primul rând, aleșii vor discuta despre investițiile pentru modernizarea infrastructurii rutiere în cartierele Micro 38 și Micro 39 și vor aproba sau respinge proiectul privind strategia serviciului de salubrizare. Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează un proiect privitor la amenajarea unei creșe pe strada Al.I.Cuza nr. 24, dar și solicitarea municipalității privind aprobarea raportului anual de calitate a aerului.

Pe listă mai sunt proiectele legate de reabilitarea unor școli și câteva vânzări/dezmembrări de terenuri. Nu în ultimul rând, la Consiliul Local vor fi dezbătute propunerile legate de aprobarea regulamentului de funcționare de la Centru Medico-Social din Pechea și a organigramei de la societatea Gospodărire Urbană. Ședința va începe la ora 14.00, în sala mare a Primăriei.


Distribuie articolul

You May Also Like