Concurs de fotografie lansat de Agenția Europeană de Mediu:”Well with Nature”

Distribuie articolul

Te pricepi la fotografiat? Îți place să petreci timpul în #natură? Dacă răspunsul este „da” la ambele întrebări, atunci ai șansa de a câștiga unul dintre premiile în bani oferite în cadrul concursului de fotografii „Well with Nature”, lansat de Agenția Europeană de Mediu (#AEM).

Pactul verde european și Planul de acțiune al UE privind reducerea la zero a poluării pun accentul pe îmbunătățirea stării naturii în #Europa și pe crearea unui mediu fără substanțe toxice care să nu dăuneze sănătății oamenilor și ecosistemelor.

Sănătatea, calitatea vieții și bunăstarea noastră sunt strâns legate de un mediu înconjurător curat.

Potrivit organizatorilor, concursul evidențiază conexiunea noastră cu natura, cât de multă grijă avem de ea și cum ne poate ea ajuta sănătatea emoțională și fizică. Concursul are ca obiectiv să promoveze avantajele de care putem beneficia cu toții dacă luăm măsuri în vederea reducerii la zero a poluării.

Regulile sunt simple:
Ȋnscrie pe pagina oficialǎ a concursului, maximum cinci dintre cele mai bune fotografii făcute de tine despre natură, pentru oricare dintre cele patru categorii ale concursului — aer, apă, pământ, sunet — până pe 1 octombrie 2022

Câștigătorul fiecărei categorii va fi premiat cu 1 000 de euro. Se acordă premii suplimentare pentru cele mai bune fotografii înregistrate de tineri și pentru #fotografia favorită a publicului.

Toți participanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani și să fie cetățeni ai uneia dintre cele 32 de țări membre ale AEM sau dintre cele șase țări cooperante, inclusiv cele 27 de state membre ale #UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Elveția, Turcia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo*, Muntenegru, Macedonia de Nord și Serbia.

Mai multe detalii despre categoriile vizate și premii puse în joc găsiți pe pagina concursului concursului de fotografii „Well with Nature”.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns