Colegiul Prefectural a început, în sfârșit, ”munca”

Distribuie articolul

Săptămâna trecută, în ultima ședință internă susținută de fostul prefect Gabriel-Aurelian Panaitescu, a fost aprobat Programul de activitate a Colegiului Prefectural al județului Galați pe 2023.

Potrivit hotărârii emise cu această ocazie, de altfel, prima din acest an, în următoarea ședință a Colegiului Prefectural, care va avea loc în luna februarie, va fi aprobat Planul de acțiuni care se anunță în 2023, stabilite ”pentru realizarea în județul Galați a obiectivelor cuprinse în programul de guvernare”.

Totodată, vor fi făcute publice și rapoartele activităților demarate de instituțiile care asigură Serviciile publice deconcentrate la nivelul județului nostru și stabilite în cadrul Colegiului Prefectural.

În luna februarie primele două instituții care vor ieși la raport sunt Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) și Inspectoratul Teritorial de Muncă(ITM).

Suntem informați că tema materialului prezentat de către AJPIS Galați este ”analiza gestiunii beneficiilor de asistență socială acordate în județul Galați”. Asta în timp ce reprezentanții ITM vor face o informare cu privire la ”activitatea de îndrumare, consiliere și controlul angajatorilor privind respectarea prevederilor legale în scopul asigurării securității șio sănătății în muncă a lucrătorilor în anul 2022”


Distribuie articolul

You May Also Like