Colectare selectivă a gunoiului în toate cartierele de case din Galați

Distribuie articolul


Serviciul Public Ecosal a dat startul acțiunii de colectare selectivă a deșeurilor în zonele de case din orașul Galați. Începând din această săptămână angajații societății distribuie saci de culori diferite tuturor caselor de unde sunt ridicate deșeuri. Astfel, gălățenii sunt invitați să separe deșeurile produse în gospodărie.
În fiecare săptămână, fiecare casă va primi doi saci, unul galben și altul albastru. În sacul galben vor fi colectate deșeurile din plastic și metal, iar în cel albastru vor fi puse resturile din hârtie și carton.


„Acțiunea „Implică-te și participă la reciclare!” vizează străzile din municipiul Galați unde se realizează colectarea deșeurilor din poartă în poartă. Mai exact, începând cu 2 noiembrie, gălățenii care locuiesc în zonele cu locuințe individuale (case) vor primi câte doi saci de culori diferite în fiecare săptămână. Unul dintre saci va fi galben și este destinat colectării separate a deșeurilor din plastic și metal, iar unul albastru pentru hârtie și carton”, a anunțat Primăria Galați.


Distribuirea sacilor se face împreună cu un pliant ce conține informații legate de felul în care se realizează colectarea selectivă.

Angajații Ecosal vor prelua deșeurile din sacii colorați și le vor transporta la stația de sortare pentru a fi reciclate.

foto : viata-libera.ro


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns