Cinci persoane cercetate pentru trafic de droguri în Galați

Distribuie articolul

Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Galați împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea a 5 persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

În perioada februarie – 24 aprilie 2024, patru dintre persoane ar fi deținut, depozitat, transportat și comercializat 535 de grame de droguri de mare risc sub formă de substanță cristalină către diverși consumatori din Galați.

Cea de-a cincea persoană cercetată a deținut și vândut aproximativ 90 de grame de droguri de mare risc cu sume cuprinse între 200 și 400 de lei.

Totodată, acesta și o altă persoană cercetată au fost depistate în flagrant delict, în timp ce ar fi comercializat 3,5 grame și 5 grame de substanță cristalină pentru sume de 400 și 1.000 de lei.

În urma percheziţiilor la domiciliile persoanelor, au fost descoperite și ridicate peste 475 de grame de substanță cristalină, grindere, cântare electronice, obiecte care aveau urma substanțelor, plicuri autosigilante, sume de bani și valută.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au reținut cele 5 persoane.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați a fost sesizat și a propus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.


Distribuie articolul

You May Also Like