Centrul de vaccinare drive-thru din Galați, deschis până în octombrie

Distribuie articolul

Autoritățile gălățene au decis să extindă funcționarea centrului de vaccinare drive-thru din parcarea de la mall-ul de pe strada George Coșbuc. Pentru că numeroși oameni trec zilnic pe la centrul mobil, autoritățile au prelungit programul cu încă o lună.

Inițial, centrul drive-thru trebuia să fie deschis doar o lună. Apoi, autoritățile i-au prelungit activitatea de mai multe ori. Pe 8 septembrie trebuia să fie ultima zi de funcționare, dar activitatea a fost din nou prelungită.
Până în prezent, peste 20.000 de oameni s-au vaccinat direct din mașină, așa că autoritățile au hotărât să extindă programul până în luna octombrie.

„Centrul de vaccinare drive-thru, amenajat de către Primăria municipiului Galați, va funcționa în continuare, până pe 11 octombrie, în parcarea Shopping City Galați. Până acum, în cadrul acestui centru au fost administrate 22.733 de doze de vaccin (18.975 Pfizer și 3.758 Johnson & Johnson). La centrul de vaccinare drive–thru programul este între 10.00 și 18.00, iar dozele folosite sunt Johnson & Johnson și Pfizer”, a anunțat Biroul de presă al Primăriei Galați.

Conform raportării de marți a Prefecturii Galați, la centrul drive thru de la mall s-au vaccinat 97 de persoane dintre care 78 au făcut prima doză și 22 au fost imunizate cu a doua doză.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *