Cel mai mare adăpost de animale din Galați, în pericol, din cauza epidemiei COVID-19

Distribuie articolul

Epidemia de coronavirus afectează activitățile de zi cu zi de la cel mai mare adăpost de animale fără stăpân din orașul Galați. Reprezentanții padocului administrat de organizația Ajutați-l pe Lăbuș, în care se află sute de câini și pisici, spun că au probleme din ce în ce mai mari cu aprovizionarea cu alimente, iar animalele ar putea rămâne fără mâncare. Probleme sunt și cu materialele de protecție penrtu angajați, cu soluțiile de curățare și cu voluntarii.

În mod normal, adăpostul aflat pe Calea Prutului primește resturi de mâncare de la mai multe restaurante din Galați. Din cauza epidemiei, unitățile de alimentație publică s-au închis, astfel încât adăpostul a rămas fără principala sursă de aprovizionare cu hrană. Varianta este să cumpere mâncare uscată de la magazinele specializate, însă prețurile depășesc cu mult bugetul organizației care administrează padocul.

De asemenea, nu se mai găsesc materiale de protecție pentru angajați, soluții de curățare și nici voluntari care să-i ajute pe angajații padocului. Reprezentanții adăpostului Ajutați-l pe Lăbuș solicită ajutorul comunității pentru a depăși perioada de criză.


Distribuie articolul

You May Also Like