Bicicliștii din Galați își dau întâlnire la concursul anual din Munții Măcinului

Distribuie articolul

Se apropie cel mai mare eveniment sportiv al anului din Munţii Măcinului, județulTulcea. Este vorba despre tradiționalul concurs de ciclism montan Măcin Mountain Fun-Greci 2018, programat în weekendul următor, pe 9 și 10 iunie. Înscrierile s-au făcut pe site-ul Asociaţiei Bike Works din Galați. Organizatorii anunță că pentru concurs au fost amenajate mai multe trasee. Sâmbătă, vor fi concursul de ciclism montan și cel de cross montan, iar duminică va fi întrecerea dedicată copiilor.

 „Evenimentul Macin Mountain Fun – Greci, 2018, va reuni la start, în perioada 9-10 iunie, în apropierea localității Greci, din județul Tulcea, aproximativ 600 de concurenți, între care circa 500 de adulți și 100 de copii care s-au înscris online, în termenul stabilit de organizatori, la una dintre cursele de ciclism de MTB sau de alergare. În cadrul evenimentului, pe 9 iunie, se va lua startul în tradiţionalul concurs de ciclism montan „Măcin XC” (ediţia a şasea) şi apoi la cel de cross montan „Măcin Cross” (ediţia a patra). De menţionat este că în premieră naţională pentru un concurs de MTB a fost inclusă şi categoria e-bike, însă va fi nevoie de minim cinci participanți la această categorie pentru desfăşurarea competiţiei de e-bike. Concursul pentru copii Junior Hercinic MTB va fi pe 10 iunie…Înscrierile online pentru a participa la aceste concursuri s-au înschis, dar la fața locului se mai pot înscrie încă 20 de persoane pentru cursele de MTB pentru adulți”, au anunțat organizatorii.

În noaptea dintre cele două zile de concurs, în zona de campare, va fi organizată o petrecere câmpenească din care nu vor lipsi grătarele, focul de tabără și un concert folk.


Distribuie articolul

You May Also Like