Beat criță și fără permis, în arest la domiciliu 

Distribuie articolul

Polițiștii Postului de Poliție Vlădești au depistat în trafic, pe un drum comunal din localitate, la volanul unui autoturism, un bărbat de 47 ani care, cu puțin timp înainte, circulând pe raza aceleiași localități, acroșase cu partea laterală stânga un alt autoturism care mergea regulamentar, pe sensul opus.

”Din impact au rezultat doar pagube materiale, dar bărbatul a părăsit locul accidentului, deplasându-se spre ieșirea din satul Brănești. Ajuns în dreptul echipajului de poliție care a efectuat semnale de oprire, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, acroșând autospeciala polițiștilor, staționată pe sensul de mers opus.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere. Mai mult, fiind testat alcoolscop a rezultat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, precizează IPJ Galați.

Polițiștii continuă cercetările în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.


Distribuie articolul

You May Also Like