Autobuzele pentru elevii din orașul Galați revin pe trasee. Detalii, AICI

Distribuie articolul


Primăria municipiului Galați anunță că săptămâna viitoare vor circula din nou autobuzele Transurb dedicate elevilor. Este vorba despre trei trasee care vor acoperi orașul și care vor fi active în fiecare dimineață, de luni până vineri.


Autobuzele pentru elevi vor reveni pe trasee începând de marți, 14 septembrie. Atunci, în unitățile de învățământ va începe programul obișnuit.

Ca urmare, elevii vor avea la dispoziție, de luni până vineri, trei trasee dedicate exclusiv lor. Este vorba despre Traseul 1 – Dimitrie Cantemir (7.00, 7.15) – Parc CFR (7.00); Traseul 2 – Micro 19 (7.10, 7.20) – Micro 13 (7.10) și Traseul 3 – Micro 13 (7.00) – Parc CFR (7.10).


În ceea ce privește transportul public, Primăria anunță că începând de luni, 13 septembrie, mijloacele de transport în comun revin la programul obișnuit de circulație. Vor circula pe rutele cunoscute autobuzele care au traseele modificate din cauza lucrărilor de pe strada 1 Decembrie 1918. Circulația autoturismelor va fi, însă, afectată.


Luni, pe strada 1 Decembrie 1918 se vor derula lucrări de asfaltare în zona parcărilor, pe partea dreaptă de deplasare, dinspre Piața Energiei, în zona de legătură dintre strada Tecuci și strada 1 Decembrie 1918, pe partea de est și în zona de legătură dintre străzile Olănești și Podul Înalt cu strada 1 Decembrie 1918.


Intersecțiile străzilor 1 Decembrie 1918 cu străzile Tecuci, Olănești și Podul Înalt vor fi închise circulației în zonele în care vor fi realizate lucrări de asfaltare.


Intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Aurel Vlaicu va rămâne deschisă circulației.

Foto: Gazeta Galațiului


Distribuie articolul

You May Also Like