Autobuzele pentru elevi, retrase de pe trasee

Distribuie articolul


Autobuzele pentru elevi vor fi restrase de pe trasee. Primăria a anunțat că mai multe curse care nu aveau foarte mulți călători vor fi suspendate. Totuși, din cauza măsurilor anunțate de Guvern, toate cursele vor fi suspendate deoarece elevii vor face doar cursuri online.


Modificări vor fi pe mai multe trasee școlare. Reprezentanții Primăriei au explicat că s-a luat decizia având în vedere numărul redus de elevi care au folosit aceste trasee, dar și programul unităților de învățământ din municipiul Galați, care a suferit modificări majore în ultimele săptămâni, multe școli și licee funcționând în scenariul galben sau roșu.


„Primăria municipiului Galați anunță suspendarea unor curse speciale pentru elevi începând de luni, 9 noiembrie 2020. Este vorba despre traseul 1 (Dimitrie Cantemir – Parc CFR) cursele de la ora 06.45 pe tur și cea de la ora 06.55 pe retur, traseul 2 (Micro 19 – Micro 40) cursa de la ora 07.30 pe retur și traseul 3 (Micro 40 – Parc CFR) cursele de la ora 06.50 pe tur și cea de la ora 07.00 pe retur”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.


Anunțul privind suspendarea curselor școlare a venit înainte de decizia Guvernului de a închide toate unitățile școlare și de a permite doar cursuri online.

Asta înseamnă că toate cursele școlare vor fi suspendate deoarece nu vor mai avea călători.

Foto: viata-libera.ro


Distribuie articolul

You May Also Like