AUR se mulțumește cu un iepuraș pentru Pucky!

Distribuie articolul

 

 

Primarul Pucky și-a mai rezolvat o problemă. Nu neapărat că ar fi fost nevoie de ea, dar pentru a se simți în siguranță, l-a „plantat” pe post de iepuraș pe cumătrul său Constantin Cojocaru, drept candidat din partea AUR la funcția de primar al municipiului.

Gurile rele de lângă gârlă dau ca sigur faptul că Pucky are un oarece control asupra AUR iar ca bomboana pe colivă să fie la locul ei, aceleași guri obraznice susțin că și liderul liberal George Stângă s-ar fi predat aceluiași Pucky.

Mare staroste de mucava acest primar al Galațiului…

 Revenind la nea’ Cojocaru, cumătrul lui Pucky, acesta pare desprins din filmele cu buget redus, care pe lângă faptul că nu beneficiază de actori mai de Doamne-ajută, se înfoaie și ca un cocoș cu pintenii făcuți surcele.

Băiatul falsează ștrengărește la o cameră de luat vederi, citind fix ca la școala primară despre ce rău e pe la noi prin Galați, cum trebuie și mai ales ce trebuie să facă un primar ales. Ne întoarcem practic în perioada Durbacă cu acest june de apă dulce, cel puțin așa imagine ne arată candidatul Cojocaru, finu’ lu’ nașu’.

Cojocarul, vine din zona privată unde, spune el, se ocupă cu asiguratul acoperișurilor deasupra capetelor la enoriașii locului.

Acum, după cum se poate observa ușor din ceea ce domnia sa ne explică (link în primul comentariu), oratoria nu este capitolul său forte cât despre conținut, e o chestie ce ne maltratează inteligența.

Pe pagina sa de socializare este în plină desfășurare un festival de replici, cele mai importante venind de la președintele UNPR Galați, Sorin Lăcătușu.

Acesta îl întreabă pe candidatul aurist dacă nu a avut timp în ultimii opt ani să-și consulte cumătrul cum e cu administrația prin Galați.

 Dar astea sunt chestiuni mai complicate pentru Constantin Cojocaru, un antreprenor ce merge la piața de zarzavat la costum și cravată.

Tipic pentru rolul creat, acela de iepuraș al cumătrului…

 


Distribuie articolul

You May Also Like