Atenție că iară trag rușii cu praștia!

Distribuie articolul

Atenție că iară trag rușii cu praștia!

 

Mesaje RO-alert de cu dimineață pentru zona de graniţă cu Ucraina a judeţului Galaţi, dar și nordul județului Tulcea, Chilia Veche,.

Nu demult autoritățile gălățene, în special primarul Pucky se arăta deranjat de aceste mesaje venite din partea ISU, pe motiv că ar speria babele de la parter dar și gospodinele cu tigaia în mână. Tot atunci, la foc automat a venit și replica Arafatului care i-a spus lui Pucky cât se poate de direct că pentru situațiile următoare nu va mai apela la mesajele de alertare ci va pune în funcțiune direct sirenele antiaeriene.

Asta așa, ca de la șmecher la șmecher…

„În urmă cu puţin timp a fost emis un mesaj RO-alert de avertizare despre posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian. Există indicii că asupra teritoriului ucrainean, în apropierea graniţei cu România, sunt desfăşurate atacuri aeriene. Populaţia din zona de graniţă este informată prin acest mesaj despre posibilele pericole şi este sfătuită să nu intre în panică şi să ia măsuri de protecţie şi adăpostire dacă situaţia o impune. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al judeţului Tulcea, sub coordonarea IGSU, împreună cu instituţiile cu rol de apărare monitorizează situaţia generată de conflictul armat din zona de graniţă cu statul Român pentru a oferi protecţie şi sprijin comunităţilor din regiune”, a transmis ISU Tulcea.


Distribuie articolul

You May Also Like