Atelier de marketing: Cum să îți poziționezi afacerea în 7 pași

Distribuie articolul

Orice afacere  are nevoie de o bună poziționare strategică de marketing.

Pentru a-și porni și accelera succesul comercial, orice proiect are nevoie de o fundație puternică.

Cosmin Cosma, Senior Business Consultant Fremen, vine marți, 26 septembrie la Galați, să lucreze cu cei care dețin o afacere, etapă cu etapă, prin intermediul a 7 pași.

Evenimentul se va desfășura la Hotel Galați, sala Panoramic, din Strada Domnească nr. 12, și va avea loc în intervalul orar 16:00-19.00.

În plus, cei prezenți vor avea parte de exemple și situații care vor ilustra conceptele de marketing prezentate. Seminarul va fi un atelier de lucru pentru antreprenori, liber profesoniști și manageri de vânzări sau marketing, pentru a-i ajuta să își clarifice mai bine „piața”,  să își poziționeze oferta companiei și propunerea de valoare specifică și să plece cu idei concrete de dezvoltare de proiecte în organizațiile lor.

Cosmin Cosma ajută companiile să își crească vânzările prin training și consultanță

Cu experiență de peste 15 ani în afaceri, a deținut diverse poziții de vânzări și management în companii atât multinaționale, cât și antreprenoriale: Telemobil (Zapp), ING Bank, Garantibank, Volksbank, ZoomBroker, INSUS, Fremen Training & Consulting.

Organizatorul evenimentului este fundatia BT Club – Clubul Întreprinzatorului Român, fondată de Banca Transilvania, care suportă toate costurile de organizare, astfel încât acesta este gratuit pentru toate persoanele interesate.


Distribuie articolul

You May Also Like