Angajații din sănătate protestează din nou

Distribuie articolul

Astăzi, la București, se desfășoară mitingul și marșul sănătății, la care Federația “Solidaritatea Sanitară” va participa și invită toți angajații din sănătate pentru a lua parte la manifestații.

Totul va începe de la ora 11,00 în Piața Victoriei, după care se vor strânge în fața Guvernului până la ora 12,00. Prima parte a marșului sănătății va avea loc pe Calea Victoriei, în Piața Revoluției între 12,00 și 12,30.

După, cei revoltați se vor opri la un miting la Ministerul Muncii și Sănătății, până la ora 13,00. Cea de-a doua parte a marșului va fi între orele 13,30 și 14,30 către Piața Constituției și acțiunile de proteste se vor termina cu un alt miting în fața Parlamentului, între 14,30 și 15,30.

Solicitările protestatarilor sunt respectarea dreptului la indexarea veniturilor salariale în funcție de inflație, asigurarea unei creșteri reale a veniturilor salariale și plata unei recompense corecte pentru asumarea unor riscuri prin lucrul în condiții de muncă periculoase pentru sacrificiul familial și personal pe care-l fac atunci când lucrează în zilele libere sau de sărbători legale.

 


Distribuie articolul

You May Also Like