Amendat pentru că asculta muzică prea tare

Distribuie articolul

Un gălățean a fost sancționat de jandarmi, pentru că asculta muzică la intensitate mare și deranja vecinii.

Întrucât nu se puteau odihni datorită muzicii care se auzea dintr-un apartament închiriat din bloc, noaptea trecută, la ora 03:58 vecinii au apelat numărul unic 112. Apelul a fost direcționat către echipajul de jandarmerie aflat în zonă.

„În momentul în care au intrat în scara blocului, jandarmii au auzit muzica și le-a fost ușor să identifice apartamentul, acesta fiind situat la etajul trei al scării de bloc. Chiriașa apartamentului a deschis ușa jandarmilor și a declarat că petrecea cu doi prieteni, iar după ce au consumat mai mult alcool nu au realizat că muzica este la o intensitate mare. Unul dintre prietenii femeii a ieșit pe casa scării și le-a spus oamenilor legii că el vrea să se distreze și că muzica nu era așa tare cum spuneau vecinii”, informează Jandarmeria Galați.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 500 lei, pentru tulburarea liniștii locatarilor. După plecarea jandarmilor, cele trei persoane s-au liniștit și nu au mai fost înregistrate alte sesizări ale vecinilor.


Distribuie articolul

You May Also Like