Amendat pentru că a plecat din carantină

Distribuie articolul

Un tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Cuza Vodă, județul Galați, aflat în carantină la domiciliu, a fost depistat de jandarmi într-o stație de autobuz. Bărbatul și-a justificat fapta spunând că îi este dor de prieteni și dorește să îi viziteze.   

„În jurul orei 18:00, jandarmii aflați în misiune de asigurare a ordinii publice și verificarea respectării măsurilor impuse de carantină în comuna Cuza Vodă au observat într-o stație de autobuz din localitate un tânăr care încerca să își ascundă privirea. Jandarmii s-au apropiat, iar în urma legitimării au observat că pe numele acestuia figurează mențiunea „persoană aflată în carantină.”

Din verificările făcute de oamenii legii a rezultat faptul că tânărul a intrat în țară pe data de 24 decembrie 2020, venind dintr-o zonă galbenă, iar pentru 14 zile urma să stea în carantină la adresa de domiciliu, așa cum a declarat în formularul completat la punctul de intrare în țară”, informează Jandarmeria Galați. 

Tânărul a declarat jandarmilor că s-a plictisit acasă și dorea să viziteze doi prieteni. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.200 lei.


Distribuie articolul

You May Also Like