Accident spectaculos în județul Galați: o mașină s-a răsturnat de mai multe ori după ce a lovit o stație de autobuz

Distribuie articolul

Un accident spectaculos a avut loc vineri dimineața în județul Galați. O mașină aflată pe un drum național s-a răsturnat de mai multe ori după ce a lovit o stație de autobuz. Șoferul și pasagerul din dreapta au scăpat nevătămați.

Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 07:22, pe DN25, în interiorul localității Liești.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că un tânăr de 21 ani din comuna Liești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați spre municipiul Tecuci, s-a angajat în depășirea unui camion. Șoferul a pierdut controlul direcției de mers, astfel că  autoturismul a părăsit șoseaua, s-a lovit de o stație de autobuz și s-a răsturnat de mai multe ori, ajungând în dreptul unui imobil unde a lovit un alt autoturism parcat.

Șoferul și pasagerul, ambii în vârstă de 21 de ani, nu au suferit nicio vătămare corporală. Amândoi purtau centurile de siguranță în timpul evenimentului rutier, au precizat polițiștii.

La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au luat măsura reținerii permisului de conducere auto pentru o perioadă de 90 de zile pentru depășire neregulamentară și a fost aplicată o sancțiune contravențională de 1.305 lei.


Distribuie articolul

You May Also Like