Accident rutier pe DN25, în localitatea Drăgănești

Distribuie articolul

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au intervenit în urma unei sesizări al unui eveniment rutier petrecut pe DN25, în localitatea Drăgănești, în care a fost implicat un biciclist ce a fost rănit.

Incidentul a avut loc atunci când un bărbat de 60 de ani se deplasa pe acostamentul DN25 dintre municipiul Galați către municipiul Tecuci.

În timp ce traversa drumul pe marcajul pietonal, a fost lovit de un vehicul condus de o femeie de 64 de ani care se deplasa din sens opus. Impactul a dus la proiectarea bicicletei într-un autoturism parcat pe marginea drumului. Biciclistul a suferit răni și a fost transportat la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci.

Ambele persoane implicate în accidente au fost testate cu aparatele pentru alcool și substanțe interzise, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Autoritățile continuă investigațiile pentru stabilirea împrejurimile evenimentului.


Distribuie articolul

You May Also Like