Accident rutier cu morți și răniți la ieșirea din Șendreni

Distribuie articolul

Un grav accident de circulație a avut loc în a doua zi de Paște pe DN 25, la ieșirea din Șendreni către Tecuci. Cel puțin două persoane au murit după ce două mașini s-au lovit frontal. Se pare că unul dintre șoferi a făcut o depășire riscantă iar în urma impactului au mai fost rănite alte cinci persoane.

Accidentul s-a produs pe DN25, la ora 16.00, două autoturisme Volkswagen Passat și Golf fiind implicate. Două persoane au decedat corpurile lor fiind găsite pe câmp.

„Două persoane au decedat, încă nu avem date suplimentare despre acestea. Echipajele noastre au luat de la fața locului o femeie de 40 de ani și un bărbat de 44 ani, cu diverse lovituri, fracturi. Celelalte victime au fost preluate de SMURD”, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați.

Se pare că persoanele decedate sunt un bărbat și o femeie, soț și soție, ambii în vârstă. Cei care au scăpat cu viață au răni grave și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Galați. La fața locului s-au deplasat numeroase echipaje de la Poliție, Salvare și Pomperi.

„Accidentul s-a produs pe DN 25, la ieșirea din Șendreni către Tecuci. Din primele informații, sunt opt sau nouă victime, unele grav. Se pare că trei persoane sunt încarcerate și cel puțin două victime sunt inconștiente. La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD tip B și C și o ambulanță SAJ”, a anunțat Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Traficul rutier pe DN 25 a fost blocat zeci de minute iar pe șosea s-au format cozi lungi de mașini.


Distribuie articolul

You May Also Like