Accident cu victime la Traian sat

Distribuie articolul

Aseară, la Traian sat a avut loc un accident rutier în care o persoană a murit, iar alte șapte sunt rănite, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune. La fața locului au fost trimise echipaje de la SMURD, Serviciul Județean de Ambulanță și Poliția Rutieră Galați.

După ce a avut loc accidentul, traficul a fost blocat, iar Poliția Rutieră a făcut cercetări pentru a afla împrejurările în care s-a produs, aflându-se că totul a avut loc din cauza unei depășiri neregulamentare. Șase persoane au multiple leziuni și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Galați.

Una din victime, aflată în autoturismul în care a murit o persoană, este în stare gravă și a fost nevoie de descarcerare, după care s-au făcut manevre de resuscitare. Victima care se afla în stop cardio-respirator a fost resuscitată și stabilizată, dar se află în comă, intubată.

În autoturismul care circula regulamentar se aflau o femeie și un bărbat, soț și soție. Femeia aflată pe locul din dreapta a murit pe loc, bărbatul aflat la volan a fost găsit încarcerat și în stop cardio-respirator. A fost resuscitat, dar starea sa este extrem de gravă.

Va fi deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Distribuie articolul

You May Also Like