A V-a Ediție la „Hard Book Cafe FIFT” se anunță plină de …suspans geostrategic

Distribuie articolul

Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, UDJ Galați anunță un eveniment de excepție ce va avea loc în cadrul proiectului „Hard Book Cafe FIFT”- lansarea unui volum ”exploziv” : Rusia şi separatismul transnistrean în R. Moldova

Dar să îi dăm cuvântul Decanului FIFT, prof.dr. Arthur Viorel TULUȘ:

Transnistria – „o poveste de succes” a Moscovei sau un eșec al politicii Chișinăului. Despre trecutul, prezentul și viitorul Republicii Moldova ne va vorbi conf. univ. dr. Octavian Țâcu, un excelent specialist în problematica comunismului și postcomunismului, în cea mai nouă apariție editorială a cărui autor este domnia sa.

Povestea „Hard Book Cafe FIFT” continuă cu a V-a Ediție. Corpul M al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Aripa Sud (AS 012), Strada Domnească nr. 111.

–––––––––––

Hard Book Café FIFT este un concept care-și propune să stimuleze, în mediul universitar gălățean, cunoașterea unor studii care pot fi considerate de referință pentru științele socio-umane. Periodic, va fi prezentată câte o carte „grea” prin problematica abordată, metodologia de lucru și rezultatele cercetării, cu alte cuvinte o carte de referință pentru domeniul din care respectiva carte provine.


Distribuie articolul

You May Also Like