Victorie obligatorie pentru Oțelul, astăzi, cu FC Universitatea 1948 Craiova!

Distribuie articolul

 

 

Chiar dacă prima înfrângere a Oțelului pe teren străin a diminuat șansele ca echipa gălățeană să mai prindă un loc în play-off, managerul tehnic, Dorinel Munteanu a afirmat ieri, în conferința de presă, că atât timp cât mai sunt șanse, chiar și matematice, se va depune tot efortul pentru atingerea obiectivului.

Avem astăzi o partidă deloc ușoară, de la ora 17, pe propria arenă, cu FC Universitatea 1948 Craiova, o echipă pe care am învins-o în deplasare, cu 2-0, în 22 septembrie anul trecut, atunci punctând Fatai și Bodișteanu.

Dorinel Munteanu a făcut apel la susținătorii Oțelului să profite de vremea primăvăratică și să umple astăzi stadionul pentru că echipa are mare nevoie de publicul său și bineînțeles de victorie.

Nu sunt probleme de lot cu excepția accidentatului Neagu, toți jucătorii fiind conectați la această partidă având în vedere că oaspeții de astăzi, chiar dacă nu prea au obținut rezultate pozitive pe terenuri străine, au reușit etapa trecută o partidă bună, în compania „lanternei roșii”, Dinamo București.

Partida de astăzi va fi condusă la centru de Horia Gabriel Mladinovici din București, ajutat la cele două linii de George Florin Neacșu din Câmpulung Muscel (Argeș) și Imre Laszlo Bucsi din Sfântu Gheorghe (Covasna).

Rezervă de arbitri a fost delegat Lucian Rusandu din aceiași localitate iar în Camera VAR se vor afla Cătălin Popa din Pitești și Marius Cristian Marchidanu din Brăila.

Observator pentru arbitraj va fi Corneliu Fecioru din București.

Ultima victorie a gălățenilor în campionat datează din 29 septembrie anul trecut după ce treceam de Dinamo București cu 1-0.

Următoarele două partide ale oțelarilor în campionat vor fi pe terenuri străine, urmând să ne deplasăm la București unde vom întâlni Dinamo și la Constanța, pentru jocul cu Farul.

Revenim înainte de startul partidei cu echipele de start.

 

Echipa de acasă intră în joc cu următorii titulari: Bodisteanu S., capitanul Cisotti J., Cisse J, Frederic, Lameira J., Lovric D., Pop A., portarul Stoian R., Teles și Zhelev M, avându-i pe banca de rezerve pe Adascalitei M., Bordun D., Cirjan G., Gaitan P., Ghiocel C., Jordan V., portarul Pap E., Rus A., Rusevic A., Tanasa R., Yabre F., și Zivulic D.

De partea cealaltă, vizitatorii din Craiova, au răspuns aliniindu-i ca titulari pe Achim V., capitanul echipei, Albu D., Baeten W., Bauza J., Blanuta V., Chitu A., portarul Gurau I.C., Lacroix L., Lekiatas R., Negru R., și Parula A. Lista rezervelor craiovene a inclus nume precum Asamoah S., Bahamas Y., Blidar A., Ibrahim J., Ilie M., Kvakic A., portarul Popa R., Pop V., și Sidibe S.

 

Scor final Oțelul Galați – FC Universitataea 1948
Craiova 1-0 (0-0).

Marcator: Bodișteanu


Distribuie articolul

You May Also Like