Turneu robotic marca ByteForce, la UDJG

Distribuie articolul

Începând de astăzi până pe 2 decembrie, holul Universității „Dunărea de Jos” din Galați găzduiește evenimentul „Marea Unire a Roboticii”. Organizată de Clubul de Robotică ByteForce al Colegiului Național „Vasile Alecsandri” în colaborare cu universitatea, această manifestare face parte din proiectul „Participarea Clubului de Robotică ByteForce CNVA Galați în sezonul competițional First Tech Challenge România 2023-2024”.

Competiția aduce activități educaționale și de promovare a roboticii în comunitatea gălățeană, având ca punct central un turneu în care echipele își vor testa abilitățile pe 1 decembrie. După etapele de calificare, vor urma meciurile eliminatorii, concluzionând cu desemnarea unei echipe câștigătoare.

În paralel cu competiția, echipele sunt încurajate să-și prezinte echipa și inovațiile în standuri tematice, iar evenimentul va include discursuri oficiale și prezentări din partea unor personalități din domeniu, susținând noul sezon competițional și oferind idei pentru viitor.

Scopul declarat este promovarea municipiului Galați ca susținător al domeniului STEAM și încurajarea implicării elevilor gălățeni pentru a dobândi cunoștințe și abilități noi.


Distribuie articolul

You May Also Like