Triunghi amoros pedepsit pentru furt

Distribuie articolul

În Berești, județul Galați, o femeie și un bărbat, amanți, au fost reținuți aseară, sub acuzația de furt calificat. În același dosar a fost pus sub acuzare și soțul femeii, care se afla deja în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Galați, condamnat pentru înșelăciune prin metoda “Accidentul”.

Cazul este cercetat de Poliția Orașului Berești și Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor. Cei trei vor fi duși în fața unui judecător de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, având cazier.

În 2022, femeia și cei doi bărbați, la puțin timp după ce au fost eliberați din închisoare, au spart o locuință în Berești, de unde au furat scule foarte scumpe și le-au valorificat și împărțit. Pontul provenea de la un bărbat care aflase din pușcărie informația, caz rămas cu autor necunoscut.

Apoi soțul femeii a fost condamnat în trecut pentru omor comis când era minor și a ajuns iar în arest, după înșelăciunea prin metoda “Accidentul”. El a aflat că soția a fost condamnată și ea pentru înșelăciune și întreține relații sexuale cu prietenul lor de la spargere, care a fost condamnat în trecut pentru omor și eliberat condiționat.

Pe soț l-a enervat de-a dreptul, faptul că a fost înșelat și a făcut un denunț la Poliție cu privire la spargerea din 2022, el fiind condamnat din nou, între timp și încarcerat în Penitenciarul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like