Trenurile regionale Galați-Cluj Napoca și-au reluat circulația

Distribuie articolul

În timp ce estul sud-estul țării se ”topește” din cauza caniculei, alte zone sunt pradă furtunilor violente. Ieri, 5 iulie, un tren din Galați și altul din Cluj au fost blocate în aria Regionalei Iași.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că din cauza unor aluviuni pe calea ferată circulația feroviară a fost blocată în nordul țării. Este vorba de porțiunea dintre staţiile Pojorâta – Câmpulung Moldovenesc, circulaţia trenurilor IR 12830 şi IR 12832 Galați – Cluj Napoca şi retur a fost întreruptă. Pasagerii au fost transbordați după câteva ore în autocare și microbuze, pentru a-și continua călătoriile.

Între timp, SNTFC CFR Călători a anunțat azi că s-a reluat circulația trenurilor de călători cu viteză redusă, între stațiile Pojorâta și Câmpulung Moldovenesc. Toate trenurile ce vor tranzita acest segment de linie vor înregistra întârzieri.

De asemenea, sunt posibile întârzieri si ale altor trenuri, ca urmare a asigurării legăturilor pentru călătorii din trenurile afectate.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul specializat din staţii.

Distribuie articolul

You May Also Like