SPORT/ Victorie la limită pentru Oțelul la Rm. Sărat în ultima partidă a sezonului

Distribuie articolul

Anul trecut, în chiar prima partidă a sezonului, Oțelul ceda la limită, scor 0-1 partida disputată pe terenul nou promovatei pe atunci, CSM Rm. Sărat.

De data aceasta, gălățenii au întâlnit echipa buzoiană chiar în ultima etapă, înainte de meciurile de play-off.
1-0 (0-0), a fost scorul final, oțelarii terminând prima parte a sezonului pe primul loc după disputarea celor 18 etape.

A fost vreme faină pentru fotbal la Rm. Sărat, vreo 800 de spectatori în tribune și un joc agreabil ochiului.
Singurul gol al partidei a fost înscris de Jardan, în min. 80, acesta plasând inteligent o minge din interiorul careului celor din Rm. Sărat. Au fost destule ocazii de ambele părți, cu un ușor plus pentru gălățeni.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Dur-Bozoancă – Rus, Adăscăliței, Ghiocel, Țica – Neagu, D. Cireș, Cisotti – Savu, Green, Nica. Pe parcurs au mai evoluat: Jardan, Farcaș, Cricimar, Cîrjan și Nistor.

După cele 18 etape din sezonul regulat, Oțelul Galați s-a calificat așa cum vă spuneam de pe prima poziție în play-off (46 de puncte), alături de CSM Focşani (44), Metalul Buzău (33) și Aerostar Bacău (31).

Următorul meci al oțelarilor este programat pe teren propriu, în prima rundă cu Aerostar Bacău. Meciul este programat sâmbătă, 2 aprilie de la ora 17.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns