Seminarii ANAF în mai pentru completarea și depunerea Declarației unice

Distribuie articolul

Agenția Județeană de Administrare Fiscală Galați reamintește că, în anul 2024, termenul de depunere al Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice – Formular 212 este data de 27 mai, inclusiv. În acest context, specialiștii instituției organizează, în luna mai, seminare web care vizează informarea contribuabililor în legătură cu modul în care aceștia trebuie să procedeze la completarea și depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice.

Temele seminarelor web, datele de susținere a acestora, precum și link-urile de înscriere sunt publicate pe portalul ANAF. Pentru a putea participa la un seminar web este necesară înscrierea prin accesarea portalului ANAF – www.anaf.ro, secțiunea Asistență contribuabili, subsecțiunea Servicii oferite contribuabililor, rubrica Seminare Web. Din Lista seminarelor web se selectează tema de interes și se accesează din categoria Înscriere, câmpul Mă înscriu.

ANAF precizează că la un seminar web pot participa simultan maximum 500 de persoane. „Înscrierile se pot efectua până la data și ora începerii seminarelor, în limita locurilor disponibile, astfel că recomandăm înscrierea din timp. Durata seminarelor este de două ore. În cadrul sesiunilor web, participanții pot adresa întrebări specialiștilor ANAF care vor răspunde în plen, în funcție de numărul și de complexitatea acestora”, menționează reprezentanții AJAF Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like