Percheziții DNA la o instituție din Galați. Procurorii anticorupție verifică modul în care au fost eliberate permisele de parcare

Distribuie articolul

Miercuri se desfășoară percheziții la sediul unei instituții din Galați, a anunțat DNA, serviciul teritorial. Ancheta procurorilor vizează modul în care au fost eliberate permisele de parcare.

Cardurile/legitimațiile/abonamentele gratuite de parcare auto sunt eliberate de societatea Gospodărire Urbană, aflată în subordinea Primăriei Galați.
„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în perioada 2018-2022, în legătură cu acordarea presupus nelegală a unor carduri/legitimații/abonamente gratuite de parcare auto.
În cursul zilei de 14 decembrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții la sediul unei instituții publice situate în municipiul Galați”, a anunțat DNA.
Detalii vor fi oferite la finalul acțiunii, au precizat procurorii.


Distribuie articolul

You May Also Like