Oțelul se fortifică la Vatra Dornei

Distribuie articolul

Fotbaliștii gălățeni sunt în cea de-a treia zi a cantonamentului montan din stațiunea suceveană, aceștia fiind cazați la Hotel Bradul. Vor face acumulările fizice până in data de 25 când se vor reîntoarce la Galați, urmând ca după alte cinci zile să plece în alt cantonament, în Antalya, unde accentul se va pune pe jocurile de verificare.

Cum am mai anunțat, deja s-au produs câteva permutări la nivelul lotului, atât la capitolul „veniri” cât și „plecări”.

Au plecat de la echipă atacanții Bokhashvili și Berisha (ultimul chiar ieri) cu care s-a convenit rezilierea contractelor pe cale amiabilă. Cei doi nu au dat randamentul scontat, managerul tehnic, Dorinel Munteanu dându-le destule oportunități pentru a confirma.

Pe lângă cei doi a plecat la mijlocul acestei săptămâni și  fundașul Azinovic, acesta invocând unele probleme familiale pentru care a fost înțeles de conducerea clubului.

Fundașul croat chiar este o pierdere pentru Oțelul, prestațiile sale din prima parte a campionatului fiind solide.

De asemenea, se caută soluții pentru Markovic și Kip, cu aceștia purtându-se în continuare tratative pentru reziliere.

Fortificarea lotului este însă o prioritate a conducerilor tehnice și administrative și în consecință s-au perfectat și câteva transferuri ale unor jucători importanți ce au prestat în liga secundă în prima parte a campionatului.

Ursu de la CSC Șelimbăr, Cruceru de la Unirea Slobozia, croatul Zivulic, sosit de la Tabor Sezana din prima ligă slovenă și Chirițoiu de la Unirea Constanța.

Campania de transferuri este departe de a se fi încheiat, chiar dacă cei ce vor mai veni vor rata pregătirea centralizată pusă la punct de Dorinel Munteanu și staff-ul său.

Managerul general Cristi Munteanu ne-a declarat în această seară că se au în vedere toate oportunitățile pentru ca echipa să-și atingă obiectivul, acela de a promova în Superligă.

Până atunci mai sunt trei meciuri de disputat în sezonul regular, cu două deplasări la CSM Slatina și CSC Dumbrăvița și unul pe teren propriu cu ciucanii de la Csikszereda, trei jocuri dificile dar din care se dorește acumularea a cât mai multe puncte pentru play-off-ul ce va urma.

Express de Dunăre se va afla la finalul săptămânii viitoare la Vatra Dornei, de unde vă vom prezenta un amplu reportaj cu o zi de pregătire a fotbaliștilor gălățeni.


Distribuie articolul

You May Also Like