Oțelul, meci la Ploiești în ziua Sărbătorii Pascale!

Distribuie articolul

 

 

Onor Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), a decis ca în ziua sărbătorii pascale să programeze două partide de fotbal din Superligă, câte una din play-off și play-out.

De la ora 15,30, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești, Petrolul și Oțelul Galați vor juca pentru penultima etapă din play-out, în timp ce spre seară, de la ora 21,30, în play-off, se vor duela CFR Cluj și Rapid București .

Este cea de-a opta etapă din play-out, cum spuneam, o partidă în urma căreia, gălățenii nu concep să se întoarcă cu mâna goală din urbea lui Caragiale.

 Au fost două întâlniri între Petrolul și Oțelul în sezonul regular, ambele încheindu-se la egalitate (2-2, în tur la Ploiești și 0-0 în retur, la Galați).

Prahovenii vin după două înfrângeri consecutive, dintre care, ultima pe teren propriu cu FC Botoșani, în timp ce gălățenii, după victoria cu sibienii de la Hermannstadt, vor să uite de ultima deplasare, de la Arad, unde au fost învinși de UTA, cu 3-1.

Partida de astăzi va fi condusă la centru de Horia Mladinovici din București, ajutat la cele două linii de Valentin Avram, tot din București și de Ciprian Danșa din Satu Mare.

În Camera VAR se vor afla Viorel Flueran din Craiova și Mihăiță Necula din București. Rezerva de arbitri a fost delegat Valentin Porumbel din Călărași iar observator de joc, Sorin Boca din Iași.

Managerul tehnic al Oțelului, Dorinel Munteanu a declarat la conferința de presă că așteaptă un joc solid, convingător din partea elevilor săi, chiar dacă meciul se desfășoară in zi de sărbătoare, un rezultat bun astăzi însemnând practic o opțiune serioasă pentru atingerea obiectivului, acela de a câștiga play-out-ul.

 

ECHIPELE DE START:

Oțelul Galați: Pap- Zhelev, Yabre, Cisse, Silva, Zivulic, Lameira, Cisotti, Bodișteanu, Maciel, Rusevic.

Rezerve: Stoian, Adăscăliței, Gaitan, A. Pop, Tănasă, Panait, Neagu, Farcaș, Bordun, Malle, Jardan.

Manager tehnic: Dorinel Munteanu.

 

Petrolul Ploiești: Zima- Papp, Maijers, Huja, Hanca, Jair, Seto, Grozav, Ticu, Musi, Irobiso.

Rezerve: Balbarau, Berisha, Bratu, Bucur, Dumitrache, Dumitriu, Eșanu, Garutti, Isfan, Paraschiv, Răducan, Radu.

Antrenor principal: Laszlo Balint.

Rezultat final Petrolul Ploiești- Oțelul Galați 2-1 (1-1). Au marcat Grozav (min 11-penalty), Berisha (min. 80), respectiv Maciel (min. 40).

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like