Oțelul Galați, primul meci oficial pe teren propriu în 2024!

Distribuie articolul

 

 

Mâine, 27 ianuarie, de la ora 17, gălățenii vor da piept cu petroliștii ploieșteni, in prima partidă oficială susținută pe propria arenă în 2024.

În tur a fost 2-2, după ce gazdele au condus cu 2-0 din minutul 53, după ce Cisotti ratase un penalty în startul partidei (min. 15). Gălățenii nu au nicio victorie în ultimele cinci întâlniri disputate cu prahovenii, ultimul succes al dunărenilor fiind in urmă cu 11 ani,un 2-1 în Cupa României, cu marcatori Gabi Paraschiv și Laurențiu Iorga, din penalty.

Înaintea partidei de mâine sunt trei puncte diferență între cele două combatante, prahovenii plasându-se pe poziția 8 în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce gălățenii sunt două locuri mai jos, cu 27 de puncte.

Ambele echipe sunt specialistele remizelor, cu câte 12 meciuri terminate nedecis.

Se așteaptă un joc disputat, cu o atmosferă interesantă dacă luăm în calcul faptul că galeriile celor două formații sunt înfrățite.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu nu poate conta pe Dur Bozoancă și Neagu, accidentați și pe Teles, suspendat.

Partida va fi condusă de Szabolcs Kovacs din Satu Mare, ajutat la cele două linii de Radu Adrian Ghinguleac din București și de Adrian Vornicu din Iași, in timp ce rezerva de arbitru a fost delegat Vlad Băban, de asemenea, din Iași.

În Camera Var se vor afla Radu Petrescu și Cristina Trandafir, ambii din București.

Observator de arbitri a fost delegat Augustus Constantin din Rm. Vâlcea.

Rezultat final: Oțelul Galați- Petrolul Ploiești 0-0!

 

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like