Oțelul, debut cu dreptul în play-out!

Distribuie articolul

 

 

Sigur, scorul îi mulțumește pe suporterii gălățeni, ce au trăit de-a lungul campionatului asemenea satisfacții doar în două partide desfășurate pe propria arenă (1-0 cu Dinamo București; 1-0 cu FC U 1948 Craiova).

Însă de data această, cu Politehnica Iași, dincolo de marea rivalitate între cele două echipe, a contat și jocul prestat de elevii managerului tehnic, Dorinel Munteanu.

Acesta din urmă spunea la conferința de presă de după meci, că la pauză oțelarii puteau conduce ușor la o diferență mult mai mare, înaintând chiar și un scor: 3-0.

A fost un joc reușit, oaspeții neavând practic soluții de a pune în pericol poarta lui Pap.

Golul gălățenilor a fost înscris de către Frederic Maciel în minutul 29, după o angajare peste apărarea ieșeană a lui Zivulic.

     Cisotti și Adăscăliței au văzut cartonașe galbene, dar ele nu prea contează deocamdată, deoarece după sezonul regular, toate sancțiunile au fost prescrise și evidența avertismentelor e practic nou-nouță.

 Urmează o pauză competițională de aproximativ două săptămâni, pentru meciurile amicale ale naționalei României, cu Irlanda de Nord (22 martie) și Columbia (26 martie), Superliga urmând a se relua la finalul acestei luni.

 Oțelul o va întâlni în următoarea etapă din play-out pe singura echipă căreia i-am smuls maximum de puncte în sezonul regular, FC U 1948 Craiova. Partida de la Craiova este programată pentru duminică, 31 martie, de la ora 14.


Distribuie articolul

You May Also Like