O victorie pentru fotoliul de lider în play-out!

Distribuie articolul

 

 

A doua partidă a săptămânii, cu același adversar, Universitatea Cluj.

După ce joi au trecut în Cupa României, la limită (scor 2-1), calificându-se astfel în finala competiției, Oțelul Galați poate termina a cincea etapă în fruntea ierarhiei.

Clujenii vin astăzi la Galați cu poziționarea declarativă de revanșă, antrenorul Universității, Ioan Ovidiu Sabău, declarând încă de la finalul întâlnirii din Cupa României, că în campionat vor ținti doar victoria.

La rândul său, managerul tehnic, Dorinel Munteanu a spus la conferința de presă premergătoare acestei partide că își dorește continuitate în rezultate, jucătorii au un tonus bun, sunt recuperați în totalitate după efortul depus joi și îi așteaptă pe gălățeni în număr cât mai mare la stadion.

Meciul de astăzi va începe la ora 16 și va fi condus la centru de Rareș Vidican din Satu Mare, ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe din Suceava și Adrian Popescu din Craiova.

În Camera VAR se vor afla Andrei Antonie din București și Vladimir Urzică din Piatra Neamț.

Arbitru de rezervă a fost delegat Vlad Baban din Iași iar observator de joc va fi Sorin Boca, de asemenea, din Iași.

Cum spuneam, o victorie în partida de astăzi a Oțelului, i-ar poziționa pe aceștia pe primul loc în play-out, respectiv 7, cu două puncte în fața sibienilor de la Hermannstadt.

FOTO- Sportul Ilustrat 


Distribuie articolul

You May Also Like