O premieră și trei spectacole apreciate, în acest weekend

Distribuie articolul

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați invită publicul să se bucure de o serie de spectacole captivante în acest sfârșit de săptămână.

Astăzi, ora 18.00, scena Sălii Studio va găzdui premiera monodramei „Un loc bun de muncă”, scrisă și interpretată de Laurențiu Bobeică, actor la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. Acest spectacol, primul text dramatic al lui Bobeică, abordează teme profunde precum depresia și abandonul familial, având un puternic ecou emoțional în public. Laurențiu Bobeică descrie lucrarea sa ca o invitație la dialog și înțelegere reciprocă.

Tot astăzi, dar de la ora 19.00, Sala Mare va fi locul unde actrița Petronela Buda va aduce în scenă „Ușa e deschisă!”, o monodramă bazată pe lucrarea „Păpușa din podul bunicii” a scriitorului gălățean Andrei Velea. Regizată de Vlad Ajder, această piesă explorează teme de actualitate și invită la reflecție asupra justiției și corectitudinii în societate.

Sâmbătă, la ora 19:00, comedia „Vrabia” va oferi publicului o incursiune emoționantă în viața unei fete din Galațiul postcomunist, sub regia Letei Popescu. Spectacolul îmbină vulnerabilitatea și forța, creând o atmosferă unică și profundă.

Duminică, la ora 19:00, o coproducție a Universității „Dunărea de Jos” Galați și a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, clasicul „O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale, în regia lui Radu Horghidan, va încheia weekendul de teatru.

Biletele sunt disponibile online pe bilete.fanitardini.ro sau la Agenția Teatrală de pe strada Domnească 59. Pentru informații și rezervări, publicul este invitat să sune la 0758 049 850.


Distribuie articolul

You May Also Like