Noul președinte al SC Oțelul Galați, judecătorul preferat al primarului Pucky!

Distribuie articolul

 

 

 

O gafă imensă făcută de cel ce-și dorește un nou mandat. L-a pus pe funcție fix pe cel ce l-a servit când și-a dorit mai mult, chiar dacă șefa DNA, demisă, a purtat cândva numele…Pucheanu. Și ca o paranteză, această madamă a fost demisă fix pe motiv de incompetență.

Unii au spus că așa-i în tenis…

Dar, Robert George Florea are așa o aplecare către fotbal, cum are Papa Francisc (Jorge Mario Bergoglio) spre veverițele din proximitatea Pădurii Gârboavele.

Este limpede că primarul Galațiului și-a impus omul de casă, ceea ce face ca acest club să nu mai fie al suporterilor, ci al fostului șef al ECOSAL.

Un șefuț ce va organiza noi alegeri, așa cum se fac pe la socialiști, sau mai bine spus, cum știe Pucky să le facă.

Mai era un nene prin 1990, unu’ Ion Iliescu, care a organizat alegeri, după mintea, orânduirea și duplicitatea fără de consens de care cu sârg a dat dovadă.

 

 

”Ce mi-am propus în mod special este să ofer un management deschis, cu o foarte bună comunicare şi transparenţă. Am experienţa a 17 ani ca purtător de cuvânt al Tribunalului Galaţi şi alţi 7 ani am ocupat funcţia de preşedinte al Tribunalului Galaţi, deci, zic eu, că am experienţă vastă în comunicare şi voi putea asigura foarte multă transparenţă în management ”, a spus  Florea.

Din capul locului, Express de Dunăre se poziționează contra acestei numiri aiuritoare, urmând ca în zilele următoare să purtăm o discuție cu managerii, de facto ai acestui club.


Distribuie articolul

You May Also Like