Liberalul George Stângă: „Spitalul regional Tecuci, o gogoașă electorală vândută de PSD în campania electorală”

Distribuie articolul

Proiectul care vizează construirea unui Spital regional la Tecuci este din nou subiect de discuție. Nu pentru că se construiește ceva sau se solicită autorizații pentru începerea lucrării. Dimpotrivă. Liberalul George Stângă a aflat că proiectul o să rămână îngropat în mapele care au fost fluturate pe sub nasul tecucenilor în campania electorală.

Senatorul gălățean a solicitat explicații de la Ministerul Sănătății și de la Ministerul Fondurilor Europene, aflând astfel că spitalul de la Tecuci nu apare în planul de investiții pentru următorii doi ani.

„Am făcut interpelare la Ministerul Sănătății și la Ministerul Fondurilor Europene. Mi s-a răspuns că în planul de investiții 2014-2020 nu se spune nici un cuvânt despre spitalul din Tecuci. Spitalul regional rămâne o gogoașă electorală pe care primarul Cătălin Constantin Hurdubae ne-a livrat-o în campania electorală, alături de alte gogoși PSD, precum drumul expres Galați-Tecuci, iluminatul gratuit pentru unitățile de învățământ și cele sanitare”, a declarat președintele PNL Galați, George Stângă.

În campania electorală pentru Primăria Tecuci, candidatul PSD a prezentat un proiect care viza construirea unui spital regional. Era vorba despre o unitate cu 350 de paturi care urma să includă și spitalul de copii. Conform proiectului prezentat alegătorilor, spitalul urma să fie construit pe un teren de 12 ha, la unitatea militară din Tecuci. La final, spitalul regional ar fi avut heliport și ar fi fost folosit de peste 200.000 de gălățeni din Tecuci și comunitățile din nordul județului. Iar promisiunile nu se opreau aici: Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci trebuia să fie transformat într-un centru medical pentru bătrâni.


Distribuie articolul

You May Also Like