Jocuri de noroc ilegale pe bulevardul George Coșbuc

Distribuie articolul

Sâmbătă seară, 25 de persoane au fost depistate în timp ce practicau jocuri de noroc ilegale, iar sumele de bani confiscate de la participanți au fost de peste 65.000 de lei.

În jurul orei 23,30, polițiști de la secțiile 1-5 și de la Biroul Rutier împreună cu Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmii au ajuns la o locație de pe bulevardul George Coșbuc.

Acolo au fost găsiți 25 de bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani cărora li s-au făcut controale corporale pentru a fi găsite lucruri care să arate desfășurarea activităților ilegale, dar și pentru a putea asigura securitatea participanților și a forțelor de ordine. Au fost luate la control și 14  autovehicule, iar în urma verificărilor au fost găsite cuțite de diferite dimensiuni. Valoarea totală a sumelor de bani ridicate au fost de 9.000 de euro și 21.313 lei.

De asemenea, persoanele au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați pentru cercetări suplimentare și pentru implementarea în bazele de date ale Poliției. Totodată, toate persoanele participante au primit amenzi pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 37.500 de lei.


Distribuie articolul

You May Also Like