Înfrângerea cu oltenii de pe teren propriu are…patru urmări!

Distribuie articolul

 

 

Dorinel Munteanu a declarat ieri seară imediat după finalul partidei pierdute pe teren propriu, scor 1-3 în fața Universității Craiova că se simte umilit după prestație elevilor săi, mai ales în repriza secundă. Tot aseară, managerul tehnic al gălățenilor spunea că va avea o discuție foarte serioasă cu jucătorii în această dimineață pentru a lămuri unele aspecte legate de atitudine și continuitate.

 Acesta se pare că s-a ținut de cuvânt și a anunțat pentru un post central de televiziune că patru jucători își pot face bagajele, fără a menționa însă numele acestora.

”Am dat patru jucători afară în dimineața asta. ”, a spus Dorinel Munteanu în cursul zilei de astăzi însă a precizat că nu doar acest joc a contat în decizia luată, ci o atitudine delăsătoare a celor patru în mai multe partide.

În altă ordine de idei, pe adresa clubului a sosit astăzi o scrisoare de felicitare din partea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru modul în care s-a pregătit această partidă avându-se în vedere condițiile meteorologice vitrege.

Mulțumirile sunt adresate atât conducerii clubului Oțelul cât și suporterilor care au avut un rol determinant în a pregăti suprafața de joc pentru a putea fi aprobată de observatorul de joc.


Distribuie articolul

You May Also Like