Ghid de Bune Practici în Sustenabilitate Financiară lansat de SOS Satele Copiilor

Distribuie articolul

Active Citizens Fund, programul de finanțare dedicat organizațiilor neguvernamentale, a făcut anunțul privind lansarea Ghidului de Bune Practici pentru Creșterea Sustenabilității Financiare dezvoltat de SOS Satele Copiilor din Romania.

Acest proiect dezvoltat de SOS Satele Copiilor a devenit subiectul de interes al Active Citizens Fund, care administrează programul de finanțare în țară printr-un consorțiu alcătuit din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, operând în calitate de Operator de fond desemnat de către FMO – Oficiul Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene.

Lansarea Ghidului de Bune Practici a stârnit interesul datorită faptului că reprezintă rezultatul a doi ani de eforturi susținute în domeniul telemarketingului. Acest ghid face parte din proiectul remarcabil intitulat „Creșterea Sustenabilității Financiare a SOS Satele Copiilor prin Dezvoltarea Capacității de Loializare și Retenție a Donatorilor.” Acest proiect a fost desfășurat în strânsă colaborare cu SOS Children’s Villages Norway.

De remarcat este că, acesta furnizează informații esențiale despre tehnici de loializare a donatorilor și modalități de creștere a veniturilor din donații recurente. Aceste aspecte au o importanță pentru organizațiile non-profit, și de aceea asociația face un pas hotărât pentru a împărtăși experiența acumulată și pentru a sprijini întregul sector.

Pentru cei interesați să contribuie la dezvoltarea unei comunități puternice de susținători pentru proiectele sociale, Active Citizens Fund – România îi invită să consulte Ghidul de Bune Practici. Link-ul direct către ghid, poate fi găsit pe site-ul acestora.


Distribuie articolul

You May Also Like