Explozie de verdeață și voie bună!

Distribuie articolul


Pucky cu a lui administrație publică locală profi pălește în fața condițiilor meteorologice bazate pe alternanța accelerată precipitații-temperaturi ridicate.


Și pălește așa de tare că nu poate ține pasul cu pistilul&clorofila ce-și fac de cap la malul gârlei mai abitir ca-n jungla amazoniană.


Dacă nu prea are chef să-i scoată pe ăia cu motocoasa-n brațe, o fi ori din lipsă de benzină pentru unelte ori s-or fi dat cu toții cu praf de ușcheală la ce lefuri de tot râsul au.


Zilele trecute, în stilul caracteristic, se anunța cu mare fast demararea operațiunii de dezinsecție iar referirea era strict la țânțari și căpușe. De ploșnițe nici o șoaptă. După ce au început relativ devreme, undeva pe la 1 martie, toaletarea arborilor uscați, în stilul pur socialist, au uitat să și termine ce au început lăsând zeci de exemplare ce-ar putea genera tragedii sau pagube materiale consistente la prima orajă mai de Doamne-ajută!


Dar ne-am cam prins cum e cu guvernarea locală: Ciripit de păsărici ca să dea bine la electori, începem ceva fără a termina, asta așa pentru cei cu dioptriile ascuțite, mai articulăm câte-o smetie la ceilalți politicieni ca să vadă Ayatollahul că avem activitate, mai dăm câte-o para chioară pe la teveu să ne vadă străbunica și amanta și în rest dureri la bască!
Nici o vorbă despre faptul că recent procurorii au ridicat dosare complicate privind retrocedările abuzive, nimic despre alt an fără Plajă publică la Galați, nimic despre ghetourile din cartiere, nimic despre străzile pline de gropi sau fără canalizare chiar în centrul municipiului…


Vorba infractorului socialist Dragnea, un mare nimic…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns